Studentlivet byr på små og store utfordringer. Iblant kan problemene vokse seg store og oppta tankene så mye at det blir vanskelig å konsentrere seg om studiene.

Rådgivning

Da kan det være godt å ha noen og snakke med. SiO Rådgivning tilbyr deg en profesjonell samtalepartner. Vi har taushetsplikt og lang erfaring med å hjelpe studenter. I samtale med oss kan du få hjelp til å sortere tanker og følelser, og til å reflektere over egen livssituasjon. Kanskje fører dette til at du finner løsninger på problemer som du tidligere har tenkt på som uoverkommelige. Du kan også kontakte oss med spørsmål om studiefinansiering og økonomiske støtteordninger.

SiO Rådgivning holder til i Holbergsgate 21, St. Olavs gate 32 og i Nydalen og Kjeller

Har du et ønske om å skape endringer i eget liv og forandre på egen atferd, vil vi hjelpe deg til å finne nye mestringsstrategier.  

Du kan henvende deg til oss med små og store problemer som du opplever i studiehverdagen. Ofte holder det med en samtale eller to for å løse et konkret problem, men iblant kan det være behov for oppfølging over lengre tid.

SiO Rådgivning gir tilbud om individuell, par- og familiesamtaler. I tillegg har vi kurs- og gruppetilbud. Alle våre kurs er gratis og har bindende påmelding. Meld deg på kurs- og gruppetilbudene våre her.

Dersom tidspunkt for avtale ikke passer, må du huske å avbestille mer enn 24 timer før timen for å unngå gebyr. Hvis du ikke kommer til avtalt tid til rådgiver, kurs og grupper vil du få et gebyr på 315,-.

Skulle vi sammen komme fram til at du trenger hjelp utover det SiO Rådgivning kan bidra med, formidler vi kontakt med andre fagpersoner, som psykolog, studentombud e.l.

Lurer du på noe av dette?