Skal du flytte inn i studentbolig hos oss? Velkommen! Vi håper du vil trives!

Innflyttet-gutt

Nøkkelen til din nye studentbolig henter du i kundesenteret. Du må hente nøkkelen din innen 14 dager fra kontrakten starter. Hvis du ikke har anledning til å komme innen disse 14 dagene, må du gi beskjed til oss. Gir du ikke beskjed,  vil vi tilby din bolig til en annen student.  

Husk å sjekke at du har betalt depositum. Depositumet må være registrert innbetalt før du henter nøkkelen. 

Når du skal hente nøkkelen til boligen din må du ha med deg dokumentasjon på at du går på eller har fått plass på en utdanningsinstitusjon er tilknyttet SiO. Studenter som går eller skal gå på utdanningsinstitusjoner som ikke er medlem hos SiO, vil ikke få flytte inn (hvis ikke annet er avtalt).

Den måneden du flytter inn, vil husleiefakturaen komme rundt den 17. Den vil da bestå av husleie for både for den første måneden din (som du er midt i) og den neste måneden.  

Når du har fått studentbolig, er det lurt å sette seg inn i hva som finnes i lokalmiljøet, hvordan man kommer seg til studentbyen og hva som gjelder av praktisk info på hvert enkelt sted.

I studenthus bor mange sammen på liten plass og det er viktig å ta hensyn og respektere hverandre. Her kan du gjøre deg kjent med hvordan hverdagen i studentbolig er allerede før du flytter inn.

Vi håper du vil trives i din nye studentbolig. Husk også at dersom du ønsker det kan du bytte bolig og søke om framleie i den perioden du bor hos oss. Lykke til!

Finn din studentby   Hente nøkler   Kontakt oss