Dette er oss

SiO Foreninger består av fire ansatte og en avdelingsleder, som alle har lang erfaring og høy kompetanse innen frivillig arbeid og foreningsdrift. Ta kontakt direkte med en av oss, ved å sende epost til foreninger@sio.no eller ved å fylle ut dette skjemaet

Mike Fürstenberg

Mike

Faglig leder i SiO Foreninger med ansvar for kursutvikling og lærestedsoppfølging.

"I studentforeningen kan du både møte nye spennende mennesker og mestre nye ting."

Mike er elektroingeniør fra Høgskolen i Oslo (2002). Jobbet underveis 2 år som organisasjonssekretær ved studentparlamentet ved HiOA (1999-2001). Siden har Mike hatt ulike funksjoner i SiO Foreninger og SiO siden 2002 og er i dag faglig leder for SiO Foreninger. Privat engasjerer Mike seg årlig som frivillig for TV-aksjonen i Ullevål-komiteen i Oslo, samt lokale foreninger og idrettslag på Tåsen.

Mike.Furstenberg@sio.no / 917 32 915


Linn Seime Thistel

Portrettbilde_Linn

Rådgiver med kommunikasjonsansvar. Kursansvarlig for rekrutteringskurs og markedsføringskurs.

"Å bli med i en forening er det tryggeste valget du gjør som student"

Linn har en bachelorgrad i Medier og Kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus, samt et årsstudium i Reiseliv fra Høgskolen i Lilleammer. Gjennom studiene har hun engasjert seg i flere foreninger, og blant annet vært redaksjonsleder for studentavisen i Lillehammer og leder av Kommunikasjonsavdelingen ved Det Norske Studentersamfund.

 Linn.Thistel@sio.no / 453 92 017


Felicitas Scheffknecht

Portrettbilder_Felicitas_Workplace

Rådgiver i vikariat med ansvar for søknadsveiledning, organisasjonsutvikling og styrearbeid. Prosjektleder for Forening For Alle

«Å være med i en forening er det beste lavterskeltilbudet for å utvide sitt sosiale miljø»

Felicitas er utdannet i både samfunnsvitenskapelige og humanistiske fag, og tar i dag en mastergrad i engelsk ved Universitetet i Oslo. Selv om hun har flyttet mye rundt, har hun alltid engasjert seg frivillig i forskjellige organisasjoner og foreninger. Blant annet har hun hatt lang fartstid i Samfunnsvitenskapelig Fakultetsforening (SVFF) ved UiO, utvekslingsorganisasjonen AFS, og i Kulturstyret til Velferdstinget i Oslo og Akershus. 

felicitas.scheffknecht@sio.no / 467 43 628


Karoline_Aakenes_3
Karoline Marie Aakenes

Prosjektkoordinator som jobber med kursutvikling og studentbyer. 

"Foreninger er et sted hvor man sammen skaper noe som er større enn seg selv."

Karoline har en bachelor i sosiologi og skrev bacheloroppgave om hvordan organisasjonskultur blir til i studentforeninger. Nå studerer hun master i organisasjon, ledelse og arbeid ved Universitetet i Oslo. Hun vært aktiv i koret Kling Kokos, Tidsskriftet Socius, Programutvalget for Sosiologi, Arrangementsforeningen Eilert og Samfunnsvitenskapelig studentutvalg (SVSU).


 

Katrine Knoph Nilsen (fødselspermisjon frem til august 2019)

Katrine

Rådgiver styrearbeid, organisasjonsutvikling og motivasjon. Kursansvarlig for lederkurs og styrekurs, samt prosjektleder for "Forening For Alle".

"Uansett utgangspunkt blir studietiden bedre av å drive med foreningsarbeid" 

Katrine er statsviter, og har også utdanning i organisasjon og ledelse. I tillegg har hun gjort et større undersøkelsesarbeid rundt motivasjon for frivillig engasjement  blant studenter gjennom Humanistisk prosjektsemester. Katrine har jobbet flere år som frivilligkoordinator på Norwegian Wood og har ellers bred erfaring fra Det Norske Studentersamfund, gjennom både kafé- og konsertdrift, fra hovedstyret og fra festivalstyret.